Kotleciarki

Kotleciarki do mięsa KM20 i KM27

Kotleciarka do mięsa KM20

to profesjonalne urządzenie do rozgniatania i zmiękczania plastrów mięsa, przeznaczone do przygotowywania różnego rodzaju mięsa na prawdziwe polskie kotlety. Jest wyposażona w zespół specjalnie ukształtowanych segmentów ugniatających wykonanych ze stali nierdzewnej. Zapewnia dużą wydajność użytkową – skuteczne rozgniatanie już w pierwszym cyklu rozgniatania, otwór wlotowy dostosowany do pracy z dużymi i grubymi (do 25 mm) porcjami surowca. Jest znakomita do zastosowania w gastronomii, restauracjach, cateringu, marketach, sklepach mięsnych, oraz zakładach przetwórstwa mięsnego. Posiada prosty demontaż i łatwe czyszczenie, łatwą i szybką wymianę modułu rozgniatającego, tanią eksploatację, dużą niezawodność użytkową, wysokie bezpieczeństwo pracy, odpowiednią wysokość wylotu, gwarantującą wysoki komfort użytkowania, oraz zasilanie jednofazowe 230 V.

Kotleciarka do mięsa KM27

to wysokowydajne urządzenie do zmiękczania i nacinania masy włóknistej mięsa. Jest wyposażona w zespół specjalnie ukształtowanych nożyków ze stali nierdzewnej, gwarantujących precyzyjne nacinanie mięsa. Spiralne rozlokowanie ostrzy na wałkach obrotowych umożliwia uzyskanie maksymalnego efektu rozciągania mięsa. Jest idealna do przygotowania mięsa pieczeniowego, smażonego, do krótkiego podsmażania, grillowania, marynowania i pakowania próżniowego. Znajduje zastosowanie w marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, w gastronomii, restauracjach, zakładach gastronomicznych i cateringu. Oferuje wysoką jakość przetwarzania mięsa, łatwą i szybką wymianę modułu, cichą przekładnię olejową, tanią eksploatację, dużą niezawodność użytkową, komfort obsługi, wysokie bezpieczeństwo pracy, oraz funkcjonalność i wygodę dzięki zastosowaniu podwyższającej podstawy pod napęd. Zapewnia podniesienie walorów smakowych poprzez nacinanie i zmiękczanie przetwarzanego mięsa, oraz zasilanie jednofazowe 230 V.

Steker S20

to profesjonalne urządzenie do przetwarzania każdego rodzaju mięsa, a w szczególności drobiu, wieprzowiny i wołowiny, w celu grillowania, podsmażania, duszenia lub marynowania. Jest wyposażony w zespół specjalnie ukształtowanych nożyków nacinających wykonanych ze stali nierdzewnej, oraz posiada duży lej wlotowy umożliwiający szybkie i bezproblemowe przetwarzanie dużych i grubych porcji bez konieczności używania popychacza. Jest przeznaczony do pracy ciągłej, preferowany do zastosowania w gastronomii, cateringu, marketach, sklepach mięsnych, oraz zakładach przetwórstwa mięsnego. Zapewnia wysoki komfort użytkowania dzięki odpowiedniej wysokości wylotu, umożliwia prosty demontaż i łatwe czyszczenie, pozwala na łatwą i szybką wymianę modułu nacinającego, oraz umożliwia tanią eksploatację, dużą niezawodność użytkową, wysokie bezpieczeństwo pracy. Zaprojektowany do zasilania jednofazowego 230 V.

Nagłówek H2

  • Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Nagłówek H2

Inne urządzenia wyposażenia sklepów

Przewiń do góry