Pastella

Pastella

Linia lad piekarniczo-cukierniczych

PASTELLA W – wersja chłodnicza
PASTELLA N – wersja neutralna
PASTELLA NEUTRAL BAKE – wersja neutralna do ekspozycji pieczywa
Zakres temperatury: +4ºC/+10ºC
Agregat: wewnętrzny
Czynnik chłodniczy: R290
Długość: 0.93 | 1.330 [m]
Wysokość: 1.2 [m]
Głębokość: 0.985 [m]
Pojemność użytkowa: 94 | 138 [dm³]
Powierzchnia ekspozycyjna: 0.52 | 0.77 [m²]

Pastella Sweet

Witryny cukiernicze

Zakres temperatury: +4ºC/+10ºC
Agregat: wewnętrzny
Czynnik chłodniczy: R290
Długość: o.66 | 0.96 | 0.136 [m]
Wysokość: 1.2 [m]
Głębokość: 0.85 | 0.85 | 0.85 [m]
Pojemność użytkowa: 215 | 395 | 582 [dm³]
Powierzchnia ekspozycyjna: 0.9 | 1.2 | 1.8 [m²]

Linia lad cukierniczych Pastella. Trendy w branży cukierniczej zmieniają się dynamicznie. Konsumenci poszukują nie tylko standardowego asortymentu, takiego jak pieczywo rodzajowe w piekarni, ale chcą napić się kawy oraz skosztować pysznych wyrobów cukierniczych. Lokale gastronomiczne zmieniają swoją funkcję, zatrzymują klientów na miejscu, dając im możliwość odpoczynku i relaksu podczas konsumpcji. Asortyment w tych miejscach uległ rozszerzeniu, a oferta staje się coraz bardziej urozmaicona i różnorodna. Tego typu lokale stają się miejscami spotkań, oferując asortyment zależny od pory dnia, gdzie można zjeść dobre śniadanie lub pyszny lunch.

Uniwersalność lad Pastella

Nowa linia PASTELLA odpowiada najnowszym światowym trendom w lokalach typu Bakery & Coffee. Linia witryn Pastella została zaprojektowana z myślą o nowoczesnych koncepcjach sprzedażowych, gdzie elastyczność aranżacji i szybka reakcja na zmianę asortymentu są niezbędne.

Urządzenia z linii Pastella charakteryzują się nowoczesnym designem, posiadają wiele wariantów wykończenia i dostępne są w szerokiej gamie wymiarów. Doskonale sprawdzą się w każdym lokalu, niezależnie od jego wielkości i wystroju. Dodatkowo, urządzenia te emitują odpowiednio dobraną, delikatną i ciepłą barwę światła, eksponując produkty atrakcyjnie.
Spełniając najwyższe standardy ekologiczne, urządzenia linii Pastella pracują przy użyciu ekologicznych czynników chłodniczych R290, co pozwala na jak najlepszą wydajność energetyczną. Zaprojektowane urządzenia są elastyczne w montażu i mogą być łączone w ciągi z innymi urządzeniami CUBE, co zapewnia wiele możliwości i ustawień.
Dzięki ergonomicznej konstrukcji, użytkowanie urządzeń linii Pastella jest wygodne, a dostęp do produktów oraz czyszczenie jest bardzo łatwe. Ta linia urządzeń doskonale współgra z najnowszymi światowymi trendami i może być łączona z urządzeniami CUBE, co sprawia, że idealnie nadają się do kompleksowego wyposażenia każdej cukierni.

Nowa Pastella posiada wiele atutów, takich jak uchylna szyba frontowa z promieniem gięcia R20, oświetlenie LED, drewniany ruszt na pieczywo bez widocznych okruchów, dodatkowa półka szklana z podświetleniem LED (opcjonalnie), blat roboczy granitowy szary w standardzie (grubość 20mm), elektroniczny rejestrator temperatury z oprogramowaniem, gniazdko z bezpiecznikiem oraz dużą przestrzeń do przechowywania tac piekarniczych – aż 20 sztuk. Dodatkowo, urządzenia te posiadają nierdzewne tace na okruchy.

Realizacja

Inne lady cukiernicze

Przewiń do góry